Ett lurat folk – teatermordet på Olof Palme

Vi träffar författaren Claes Hedberg som skrivit böckerna “En oväntad vändning – århundradets brott” och “Ett lurat folk – teatermordet på Olof Palme”, varav den sistnämnda släpptes alldeles nyligen. Hedberg började gräva djupare i Palme-mordet 1998 och har sedan dess samlat på sig massvis med information och kartlagt pusselbit efter pusselbit som lett honom fram till att skriva och ge ut dessa kontroversiella och välskrivna verk. Den senaste är nästan 800 sidor tung och är fullproppad med spännande och intressanta detaljer som får en att ramla av stolen. Frågan är – blev Palme ens mördad? Claes Hedberg kontakt/beställning av bok: Passimé Kånnavägen 3 341 31 Ljungby

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *