Expandera ditt medvetande

Oavsett vilken typ av livssyn och tro man har så märker vi att det händer mycket runt om i världen för tillfället. Politiker, regeringar, myndigheter och människor som styr länder. Allt runt omkring påverkar oss alltså på olika sätt. Det spelar egentligen ingen roll vad du tycker och vad du går igång på. Utan i detta inlägg vill jag att du ska fokusera på att förstå att genom att meditera och bli mer uppkopplad till andevärlden, ditt medvetna, ditt undermedvetna, ditt övermedvetna. När du känner till detta och du förstår att allt börjar med en tanke och energier kring detta. Då kommer du lättare kunna röra dig i våran värld är på jorden och kan ta emot motgångar och saker som händer i världen kan du lättare handskas med.

Som det är nu är det väldigt många som går runt och känner oro och ängslan. Det gör att vi på ett kollektivt plan börjar må väldigt väldigt dåligt. När hela samhället går runt och mår dåligt så är alltså hela upplägget och många människors liv berörda och vi mår mycket sämre än vad vi egentligen behöver.

Det är därför det är så viktigt att vi släpper tanken med att spöken och andra sidan är läskig. Det är i tider som dessa vi behöver koppla upp oss till den, till andra dimensioner och till universum. Lära oss att meditera och söka kunskap sm kommer inom oss. Först då kommer vi kunna förändra världen. Både på ett enskilt plan men även på ett kollektivt plan.

Expandera ditt medvetna och sluta tro att du behöver känna oro och skräck.

Ett svar på ”Expandera ditt medvetande”

  1. Jag håller med dig att meditera är något fler borde göra. Det ger så oerhört mycket för var och en.
    Ha en fin dag
    Kramar Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *