Hämta energi och välmående från solen

Nu har värmen och solen kommit till Sverige på riktigt igen. Det är därför dags att försöka vara så mycket som möjligt i solen som det bara går för att ladda på med all energi vi får utav den. Bästa sättet att må bra både fysiskt och psykiskt är att fånga in så mycket solstrålar på huden som möjligt. Se bara till att inte bränna dig så från början behöver man ta det varsamt så huden hinner vänja sig.

Med solen så blir vi piggare och starkare och behöver inte sova lika mycket som när det är mörkt. Kosten ändras också så därför är det extra viktigt att känna efter vad man är sugen på, så man inte bara äter något för att äta. När solen och värmen kommer är det utmärkt att börja köra lite mer med fasta och istället hämta kraft och energi från solstrålarna!

 

Ut och njut av solen!

Ett svar på ”Hämta energi och välmående från solen”

 1. ¡Ηоlа!
  Quizáѕ mі mеnsаjе es demasіado еѕpесífiсо.
  Рero mі hеrmаna mayor enсontró un hombre marаvіlloso аԛuí y tiеnеn unа grаn relасión, реro ¿y yo?
  Тengо 24 añоs, Anіka, dе la Repúblіса Сheса, también sé іnglés.
  Y… meϳоr decirlo dе іnmеdiаto. Ѕоy bіseхuаl. Νо eѕtоy celosо de otrа muϳer… eѕрeсіаlmеntе si haсemоs el amоr juntоs.
  ¡Αh, ѕí, сосino muу rіcо! y me encаnta nо ѕolо сocinаr ;))
  Sоу unа сhiса rеal y buѕсо una relaсіón sеria y сalіente…
  De tоdоs mоdоѕ, рuedеѕ еnсontrаr mi pеrfіl aԛuí: http://inctotoutne.tk/item-52148/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *