Halloween och skräck!

Halloween och skräck, det kan ju vara det bästa som finns! Har gått runt idag och sett hur alla runt omkring har pyntat deras hus med pumpor och läskiga saker och tycker det är så fantastiskt roligt att detta högtid har hittat till Sverige. Vi testade att fira halloween på ett mer annorlunda sätt i år då jag inte ville att det skulle vara på de klassiska sättet med smink och givet läskigt. Utan jag ville att det skulle vara läskigt på riktigt och att vi därför inte skulle fejka saker utan låta den riktigt världen skrämma oss

Lägereld och spökhistorier

Så därför åkte vi iväg till en gammal ruin som inte ligger långt bort ifrån oss. Till ruinen så hör det till ett hus som ligger en bit bort. Det är samma ägare som byggt slottet som nu har blivit ruin och huset, dom ligger cirka 500 meter ifrån varandra. Sägnen säger att mannen först byggde slottet men att det var för kallt och otrevligt där så frun ville inte bo där, så därför byggde dom ett hus en bit bort som frun fick bo i. I huset spökar det, man kan se frun gå omkring och i arbetsrummet känner man nästan alltid stark doft av tobak, som om någon sitter och röker pipa där. Vi har varit i huset många nätter och varje gång vi varit där och vi blivit kallade till att gå till ruinen, men vi har aldrig gått dit och varit där över natten.

Men nu, denna halloween så kommer vi bege oss upp till ruinen. Där ska vi göra upp en lägereld och varje person ska få berätta den läskigaste spökhistorian som dom kan. Sen efter det så har vi med lite saker som ska underlätta för att få ande kontakt. Vi ska nämligen se om vi kan få någon från andra sidan komma och berätta läskiga historier för oss.

Det här kommer vara en halloween precis i min smak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *