Vad du ser och vad du kollar med

Tredje ögat

Du har säkert hört talas om tredje ögat och att det öppnar upp till magkänslan eller intuitionen som du kommer till när du mediterar och gör sådana saker. Ju mer ditt tredje öga är öppet desto lättare har du att ta kontakt med ande världen och desto lättare har du för att känna i saker och ting. Det är också lättare att ta emot och ge healing om ditt tredje öga är öppet och så rent som möjligt.

Då vi idag stressar mycket och inte har tid med att ta det lugnt utan måste hela tiden vara uppkopplad mot något, ha saker att göra och vi tillåter oss inte längre med att vara uttråkad har vi också tappat vår uppkoppling. Vi tappar även mycket av uppkopplingen när vi äter dålig mat och inte så rent så vi är gjorda förr. Vi ska inte äta mat som är processad och gjord i fabriker, utan maten vi ska äta är det vi hittar i naturen och inte har så mycket innehåll. Det gäller även andra typer av produkter som vi håller på att förgifta oss med.

Det är därför jag tillsammans med några kompisar satte oss ner för några veckor sedan och påbörjade arbetat med att skapa en hemsida som inriktar sig på rena produkter som är bra för kroppen. Så att vi höjer vi energier istället för sänka dom. Till en början så kommer vi fokusera på tandhälsa och då kommer de gälla flourfri och vegansk tandhälsa. För just flour täpper igen vårat tredje öga så fruktansvärt mycket och det är inte alls bra för oss om vi ska behålla våran magkänsla på så hög nivå som det är tänkt att vi ska ha den.

Kolla gärna in rekohyllan.se som vi har skapat och tänk över om du själv använder rena produkter för att du ska hålla dina energier på så hög nivå som du kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *