Julens skräck

Spöken runt jul

Nu har jul börjat dra in över landet och folk började med att fira advent i helgen och julpynta så mycket dom bara kunde. Men är det så att julen bara är härlig och har vi någon gång i vår historia kanske haft lite spökliga upplevelser kring jul?

Veckorna kring jul är ju årets mörkaste tid och dagarna blir kortare och kortare ju längre in i december vi kommer. Det medför också att man börja fundera på olika typer av skräckhistorier då mörkret gör det alldeles utmärk att berätta läskiga saker.

Men det är faktiskt så att runt 10-20 december så är det ett extra tunt lager mot andevärlden, precis som det också är kring midsommar. Så det är extra viktigt att göra sitt jobb med personlig utveckling under den här perioden. Och även om det är svårt just i december så bör man försöka hålla ordning på sin kost och äta mat som är så pass hög i sin energi som möjligt och inte så mycket tung energier så som kött och liknade. Försök också att meditera och manifestera mycket under den här sista månaden på året då vi ligger nära andevärlden och vi kan få mycket hjälp därifrån samt att det är ett bra sätt att försöka samla ihop så mycket kraft som möjligt för att starta den nya året med ny och fräsch energi som möjligt.

Sen får såklart fuska lite med mat och sådant vissa dagar och helst kring julhelgen, för det är ju väldigt viktigt att njuta av livet och den värld vi lever i, och det är ju aldrig fel att tillbringa dagar tillsammans med familj och vänner och njuta av deras sällskap och skratta mycket, samt, kan man ju avsluta kvällarna med lite mysiga spökhistorier.

Jag ser verkligen fram emot den här julen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *