Därför finns inga motbevis på att spöken inte finns

Spökhistoria

I den här historian får vi följa Sarah och hennes upplevelse i herrgården hon bor i. Man vet inte riktigt om den är historian är äkta eller var den kommer ifrån, det finns ingen som riktigt har bekräftat händelsen men det är heller ingen som har kunnat bevisa att den är fejk. Vad tror du? Är den äkta eller helt uppdiktad?

Herrgården

Det var en mörk och stormig natt och Sarah var ensam hemma i sin gamla viktorianska herrgård. Hon hade alltid varit lite orolig i huset, men ikväll var det något annat med det. De knarrande golvbrädorna verkade stöna under hennes fötter, och skuggorna verkade skifta och röra sig av sig själva.

Sarah försökte ignorera den smygande känslan av rädsla som växte inom henne och fokuserade istället på att göra sig redo för sängen. Hon borstade tänderna, tog på sig pyjamasen och klättrade upp i sängen.

När hon höll på att somna, hörde hon ett svagt skrapande ljud från väggarna. Det var ett mjukt, knappt märkbart ljud, men det räckte för att få hennes hjärta att rasa. Hon satte sig upp i sängen och lyssnade och försökte avgöra varifrån ljudet kom.

Plötsligt upphörde skrapandet och det hördes ett högt, gutturalt morrande som ekade genom rummet. Sarah flämtade och drog täcket upp till hakan, hennes hjärta slog vilt i bröstet.

Hon kunde höra ljudet av tunga steg som närmade sig hennes sovrumsdörr, och sedan började dörrhandtaget vrida sig. Sarah frös av rädsla, hennes ögon låstes på dörren när den sakta öppnades.

En mörk gestalt dök upp ur skuggorna, ögonen glödde kusligt i mörkret. Sarah skrek och klättrade upp ur sängen, snubblande när hon försökte springa för det.

Men det var för sent. Figuren kastade sig mot henne, klorna skar genom luften när den drog henne tillbaka in i mörkret. Sarahs skrik ekade genom de tomma salarna i den gamla herrgården, medan hon förtärdes av skräcken som lurade innanför dess väggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *