Vet du vad Urban legends står för?

Det var ett ungt par som bestämde sig för att åka på en roadtrip genom landsbygden.

När de körde stötte de på en vägskäl och var inte säkra på vilken väg de skulle ta. De bestämde sig för att fråga en gammal man som stod i närheten om vägen.

Gubben sa åt dem att ta vänster vägskäl, men att vara försiktiga eftersom det fanns en gammal övergiven asyl på den vägen. Paret tackade gubben och gav sig av längs den vänstra gaffeln.

Obehagskänslan kryper fram

När de körde kunde de inte låta bli att känna en känsla av obehag. Vägen var lång och slingrande, och de kunde inte se några tecken på civilisation. Så småningom kom de över det övergivna asylet. Det var en läskig, nedgången byggnad med krossade fönster och flagnande färg.

Paret bestämde sig för att ignorera den gamle mannens varning och utforska asylen. När de gick genom de övergivna salarna började de höra konstiga ljud och se konstiga skuggor. De insåg snart att de inte var ensamma på asylen.

Det fanns alla möjliga fasor som lurade i skuggorna, inklusive spöken, andar och andra övernaturliga varelser. Paret försökte springa, men de gick vilse i en labyrint av korridorer och kunde inte hitta ut.

De fångades till slut och sågs aldrig igen. Legenden säger att om du går ner för vänster gaffel och går in i den övergivna asylen, kanske du aldrig kommer därifrån levande. Så var försiktig och lyssna alltid på gubbarnas varningar!

Vad är en urband legend

En urban legends är en typ av folklore som förs vidare från person till person och ofta skildrar till synes övernaturliga eller extraordinära händelser som inträffade i samtida och i bekanta miljöer. Dessa berättelser utspelar sig ofta i en stads- eller stadsmiljö och är tänkta att vara skrämmande eller spänningsfyllda. Urban legender förmedlas vanligtvis genom mun till mun och kan eller kanske inte är baserade på fakta. Vissa människor tror att urbana legender är sanna, medan andra ser dem som inget annat än berättelser som är avsedda att underhålla eller skrämma människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *