Mediumutbildning i hjärtat av Uppsala

Tiden flyter på och året swishar snart förbi.. det är känslan hos oss på LivsKällan i Uppsala där allt just nu går otroligt snabbt!

Det ena avlöser det andra..

Nya kurser, workshops och Retreats och nu har vi till och med startat en podd!

Men mer om det senare.. tills dess kan du ju börja med att lyssna på trailern till första avsnittet här på youtube!
—> Följ Livskällan Podden på Soundcloud!

För övrigt så drog vi nyligen igång en 2-årig medium utbildning med fantastiska deltagare och blivande medium. Vi blev en så otroligt fin grupp att det känns som att vi blivit alldeles “blessed by the Universe”. Vilket vi i ju för sig blir hela tiden med alla vackra gåvor som kommer till oss i form av Kärlek & Ljus.

Och goda nyheter finns för dig som missade denna chans!

Vår nästa medium utbildning startar förhoppningsvis redan i höst!  🙂

Under vår medium utbildning på Livskällan i Uppsala får du möjlighet att utveckla dina mediala förmågor tillsammans med oss, två erfarna medium, Martina och Carolina. Under kursens gång kommer du att få lära dig att kommunicera med andevärlden och att tolka budskap från de avlidna. Du kommer också att få träna på att använda olika verktyg och metoder för att förstärka din mediala förmåga.

Vi har många års erfarenhet av att arbeta som medium och har hjälpt många människor att få kontakt med sina kära i andevärlden.
Vi kommer att guida dig genom kursen och stötta dig i din mediala utveckling.

Genom att delta i vår medium utbildning kommer du att få en djupare förståelse för andevärlden och din egen mediala potential. Du kommer att få möjlighet att utforska olika tekniker och metoder för att stärka din förmåga att kommunicera med andevärlden och till slutet av vår 2-åriga kurs blir du ett diplomerat medium!

Vi ser fram emot att få välkomna dig till Livskällan i Uppsala och stödja dig i din mediala utveckling, oavsett om du vill bli medium eller bara vill utvecklas på ett personligt plan så har vi ett brett utbud av mediala kurser och hjälper dig att hitta det som passar just dig!

Läs mer om medium utbildningen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *