Nominerad till årets nya podcast

När jag startade den här bloggen så var aktiv med Spökpodden som jag drev ihop med en gammal vän. Då den personen inte kunde hålla sig till sanning och förde många av sin nära och kära bakom ljuset kände jag att jag inte längre kunde vara en del av den vardagen och lämnade därför Spökpodden för att satsa på nya egna projekt. Finner dock det väldigt intressant med läskiga historier, spöken berättelser och folktro väldigt intressant fortfarande.

Med tiden har jag startat och arbetet med lite andra podcasts, för tillfället driver jag SKARPT Podcast, Lejonnästet och Gaddad Podcast, samt klipper Modetipset Seconhand och har jobbat både med Gastroradio.se och Svengelska. Avslutade projekt är Magic Monday Podcast och Nya Dagbladets Newscast.

Jag berättar det här för att det är så att igår fick jag nämligen reda på något mycket roligt. Vi fick veta att Gaddad Podcast är med och tävla om att bli utsedd till Årets podcast nykomling samt årets Hobby/fritid podcast. Det har kommit in över 10 000 röster och Gaddad Podcast har blivit utsedd att tävla i två av kategorierna, så otroligt roligt!

Jag hade verkligen blivit glad om ni kunde gå in på Guldpodden.se och rösta på Gaddad Podcast i kategorierna Årets podcast nykomling och årets hobby/fritid podcast. Sedan får ni gärna sprida detta till era vänner samt gå in och lyssna på Gaddad Podcast. En podcast serie där vi träffar personen bakom tatueraren och vi får höra hur dennas resa har gått till dit hen är idag och vilka utmaningar det har varit att bli tatuera och leva på ett yrke som många inte tror är möjligt att unna leva på.

Sen får du jättegärna skriva till mig om du vill att jag hjälper dig att klippa eller utveckla din podcast eller bara höra av dig och berätta om vilken podd som är din favorit podcast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *